.

Ansamblul "Stejarul", primul complex de vile din Ansambluri Rezidentiale Mogosoaia, este situat la 15 km de Centrul Capitalei, in apropierea lacului Mogosoaia, la liziera padurii de stejari, in vecinatatea hotelului sportiv al Federatiei Romane de Fotbal.

Locatia ansamblurilor

Localizarea geografica a complexului

Locatie Ansambluri Rezidentiale

Locatia confera acces rapid la:

» soseaua de centura;

» drumul national DN1;

» aeroporturile Baneasa si Henri Coanda (Otopeni);

 

 

 

    In apropierea complexului se afla padurea (langa!), iar lacul se afla la 500 m. Complexul este situat in zona Hotelului FRF. In apropiere se afla si un manej de cai si ponei superbi. Locul este foarte frumos amenajat si vara copii iau lectii de echitatie. In Mogosoaia avem si parcul Disney pentru copii ( foarte frumos amenajat) si palatul Marthei Bibescu. Curtea de la palat este mare si foarte frumoasa, asezata pe malul lacului .Are si un restaurant elegant, totul curat si civilizat. Alaturi s-au amenajat terenuri de fotbal si tenis. 

 

    La intrarea in Mogosoaia  s-a deschis de mai mult de an, magazinul CRIS-TIM cu marfa proaspata si regim non-stop.  Foarte usor se ajunge la complexele comerciale Baneasa   (METRO, BRICOSTORE, CARREFOUR, MOBEXPERT, IKEA, BANEASA SHOPPING CENTER),  si Chitila ( Baumaxx, Lidl, Carrefour Colosseum, Merlin Gerin etc).

 

    In Mogosoaia exista scoala, gradinite particulare si de stat, dispensar, service auto, farmacii, notariate si magazine pentru aprovizionarea de zi cu zi.

 

    Mijloace de transport, in afara autoturismelor personale: RATB - nr 460 si microbuze din sfert in sfert de ora de la Piata Chibrit.

 

    In aproximativ 7 minute se ajunge din Mogosoaia la statia de metrou "Parc Bazilescu".

Va prezentam mai jos schita locatiei si amplasarea loturilor: